vetput
Ontstoppen alleen niet voldoende?
Denk aan gootsteen, verstopte wc, douche, riool, afvoerleidingen, regenput of septische put. We gaan steeds grondig en discreet te werk om u met onze ontstoppingsdienst zo min mogelijk te hinderen. Ons motto: snel geholpen, proper afgewerkt! Rioolinspectie met camera. Voor elke ontstopping hebben wij als ontstoppingsdienst het juiste materiaal. Zodat uw probleem in een handomdraai van de baan is. Ontstoppen alleen niet voldoende?
Vetafscheiders Legen en installeren 24/7 Michel Doorn.
Het kan voorkomen dat je vetput niet berekend is op je bedrijfsactiviteiten en dus een te lage capaciteit heeft. Een vetput moet periodiek gereinigd worden en in de praktijk zien we vaak dat met een vetput reinigen te lang gewacht wordt.
ledigen
vetput WikiWoordenboek.
De tuin die in het programma is aangelegd, moest erna meteen weer open. Er moest een vetput worden aangelegd. In 2003 leent de gemeente 25, miljoen gulden aan de club, idem. In 2005 belandt een extra vetput in de huursom.
Vetafscheider / vetput legen Renewi.
In ons wagenpark vindt u gespecialiseerde voertuigen om uw vetafscheider te legen. Naast het legen van uw vetafscheider zorgen we ook voor de reiniging ervan. Het vet uit de vetput zamelen we na het legen in en brengen we naar een vergister.
Vetput en vetputten met inspectieput.
Vetput vetputten vet put afscheider. Vetafscheider en vetput voor de HORECA moeten voldoen aan de NEN-EN 1825-norm die door de gemeente milieuzaken bij u wordt gecontroleerd. Zij kijken of u de juiste vetput heeft geplaatst. Wij kunnen voor u de juiste capaciteit uitrekenen.
Vetputten en vetafscheiders ledigen Rioclean.
Laat je vetafscheider nu reinigen door Rioclean. Deze moet je minstens 1 keer per jaar laten ledigen voor een goede werking van de put. Het gebruik van een vetput is verplicht voor voedingsverwerkende bedrijven zoals restaurants, slagerijen, supermarkten en industriƫle bakkerijen.
Vetput legen MYGO.
De slibopvangruimte mag maximaal gevuld zijn tot 50% en de vetopslagruimte tot 80%, wat inhoud dat de vetput een vetlaagdikte mag hebben van circa 16 centimeter. Laat een vakman kijken naar je vetput, die bepaalt wat de frequentie is voor het legen en reinigen van je vetput.
Wetgeving Vetafscheider Easy Green.
Wanneer dit in centraal gebied of centraal geoptimaliseerd gebied is en u loost minder dan 600 m/j, dan stelt artikel 6.2.2.2.1 van titel II van het VLAREM dat de lozing in riolering onder andere geen vaste huishoudelijke afvalstoffen van organische aard mag bevatten.
Uw vetput laten legen? De Vleminck Jan is expert.
Wij komen op de afgesproken dag en uur bij u langs, zodat u er zo weinig mogelijk hinder van ondervindt. Uw vetput legen en uw vetput reinigen volgens de normen. Zowel een vetput leegmaken als een vetput schoonmaken moet volgens wettelijke normen gebeuren.

Contacteer ons