regenwaterput
Afkoppelen van regenwaterput te Dessel.
Het Kempens Riooltje heeft in opdracht van ITS uit Dessel een afkoppeling van een regenwaterput gerealiseerd. Het afkoppelen van rioolwater en regenwater is verplicht, en met de wegenwerken tussen Retie en Dessel leek dit de ideale moment op de regenwaterput af te koppelen.
Hergebruik Vlaamse Milieumaatschappij.
Ook verstoppingen kunnen vermeden worden met de nodige filtering van het regenwater. Je kan op drie plaatsen het regenwater gaan filteren. Bij een eerste filtering voorkom je dat bladeren en takjes in de regenwaterput terechtkomen. Gebeurt dat toch dan kunnen ze op de bodem van de put beginnen rotten met alle gevolgen van dien. Voorzie in de dakgoot dus een spin of netje die het grofste materiaal tegenhoudt. En vergeet vooral niet af en toe, en vooral in de herfst, je goot te kuisen, zeker als er bomen in de buurt staan. Voordat het water uit de put wordt aangezogen volgt de tweede filtering. Een fijnmazig gaas is aangebracht rond de aanzuigleiding zodat vaste deeltjes in geen geval de leiding kunnen verstoppen. Met deze twee filteringen is het water vaak van voldoende kwaliteit om het toilet te spoelen of de was te doen. Indien het water toch nog kleur of een geurtje heeft, kan je eventueel nog kiezen voor een 3 e filter na de pomp. Lees meer
kostprijs
Regenwaterput? Bereken online hoeveel water en geld u kunt besparen.
4 factoren worden meegenomen in de berekening.: Helling van het dak. Naast het resultaat van de berekening helpt de regenwatertool ook bij het beslissen welke toestellen u zult kunnen aansluiten op het regenwatercircuit en welke dimensies uw regenput nodig heeft.
Technische fiches van betonnen putten.
Om je beter van dienst te zijn, maakt deze website gebruik van cookies. Bij het gebruik van deze website, alsook bij het wegklikken van deze melding ga je akkoord met het gebruik van deze cookies. Meer informatie vind je in onze privacy policy.
Regenwaterput Rond Kunststof 1000-6000L.
U kunt de regenwaterput met een andere regenput koppelen aan de hand van volgende onderdelen en tools, die we kunnen aanleveren. Voorzie een voldoende groot opvangvolume bij de aanschaf van een regenwaterput. We raden aan om de regenwaterput in gestabiliseerd zand te plaatsen.
Een regenwaterput installeren? Dit is het totale kostenplaatje WOON. hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pl
Men mag zoveel volume plaatsen als men wil. Bij andere gebouwen bijvoorbeeld een appartementsblok, school. is het maximum toegelaten volume 10.000 liter. Men kan hier een afwijking op aanvragen, namelijk door een motivatie in te dienen bij de vergunningsverlener, bijvoorbeeld dat men een grotere regenwaterput plaatst omdat men alle toiletten van gans het appartementsblok voorziet van regenwater.
Bijvulsysteem regenwaterput Easykit.
Omdat de motorunit van het centraal stofzuigsysteem stationair is, gebruik je tijdens het stofzuigen alleen de lichtgewicht stofzuigerslang. Door een efficiënte plaatsing van de vacuümaansluitingen en de juiste lengte van de slang, kan je alle plaatsen in jouw pand gemakkelijk bereiken.
Regenwaterputten DevaPlus.
Na het plaatsen dient de regenwaterput met de nodige voorzichtigheid aangevuld te worden met de uitgegraven grond zonder steenbrokken, of met aanvulzand. Na het plaatsen is het aan te raden de regenwaterput voor de helft te vullen met water zodat deze niet kan opdrijven door eventueel grondwater.
Hemelwaterinstallatie: Premieaanvraag Stad Mechelen.
De keuze van het materiaal van de put, de inhoud, de filter vooraf, het type van pomp, de filter aan je pomp en welke oppervlakken je aan de regenwaterput aansluit, zijn allemaal te overwegen in functie van het gebruik van het regenwater.

Contacteer ons