lean
Lean Meat.
Lean Management volgens The Lean Six Sigma Company.
Lean Management, ook wel Lean Enterprise en Lean Thinking genoemd, is de managementfilosofie achter de continu verbeterstructuur ontwikkeld bij Toyota. Bij Toyota is Lean Management onderdeel van het Toyota Productie Systeem. In de hoofdlijnen is het een managementstructuur én een organisatiecultuur, waarbij iedere medewerker werkt aan het maximaliseren van klantwaarde.
Wat is Lean? Over waardecreatie en flow sixsigma.nl.
Lean en Lean Six Sigma. Lean wordt vaak in één adem genoemd met Six Sigma. De twee verbetermethoden kunnen prima samen toegepast worden, Six Sigma kan een Lean organisatie versterken. Lean de slanke organisatie is bedacht door logistiek managers en door wetenschappers op het gebied van operations management.
Lean manufacturing Wikipedia.
Daardoor is lean nu het resultaat van een noodgedwongen leerproces om zaken te verbeteren, voortbordurend op de eigen ervaring. De hulpmiddelen die behelst worden door lean waren bij Toyota oplossingen voor specifieke situaties en moeten niet als een panacee toegepast te worden.
Black Belt in Lean.
Op zoek naar de Lean-roots: reisverslag van onze Lean Coach op leertrip in Japan UGent biedt vernieuwd Green Black Belt in Lean programma aan De werkbaarheidscheque: nu ook bruikbaar voor aanpassingen n.a.v. Corona Kom kennis opsnuiven en best practices delen in het grootste Lean netwerk van Vlaanderen Lean implementeren: hoe snel brengt het op?

Contacteer ons