korte cursus coaching
Coaching opleidingen van NTI FlexibelStuderen.
NTI heeft een breed aanbod van opleidingen op het gebied van coaching, maar bijvoorbeeld ook psychologie en counseling. Van een erkende HBO Bachelor Counseling tot een cursus Kinderpsychologie. Bekijk het complete aanbod. Weet jij niet welke opleiding het best bij je past? Meld je dan aan voor een vrijblijvend en gratis studieadviesgesprek. MELD JE NU AAN! Onze mensen staan voor je klaar om je vrijblijvend te helpen. Top 5 opleidingen. Frans voor beginners. HBO Toegepaste Psychologie. Spaans voor beginners. Korte verhalen en romans schrijven.
Psychologie en Coaching ISBW.
Psychologie en Coaching. Praktijkgerichte opleiding 6 maanden. Praktijkgerichte opleiding 6 maanden. Brochure Downloaden Kostenoverzicht aanvragen Direct Inschrijven. Wil je dit met iemand delen? Praktijkopleidingen HBO Niveau Met de praktijkgerichte opleidingen van ISBW ga je direct aan de slag met de kern.
Opleiding Coaching Visiom.
Cursus Effectief coachen bij Stoppen met Roken. Thuisstudie Slaap, ontspanning en Leefstijl. Leergang Voeding en leefstijl. Trainingen Positieve Gezondheid. Docenten en trainers Visiom Academie. Beter Worden in de Zorg Boost. Beschikbaarheid en reserveren. Informatie voor bezoekers. Home / Opleiding leefstijl, coaching en Positieve Gezondheid / Trainingen over leefstijl en coaching / Opleiding Coaching. Coachend kunnen werken lijkt voor steeds meer beroepen onmisbaar te worden. In zorg en welzijn is het belangrijk dat je de regie bij de patiënt of de cliënt kunt leggen, dat je een ander gesprek kunt voeren. Oftewel: dat je weet aan te sluiten bij de drijfveren en de motivatie van de persoon tegenover je, dat je luistert en meebeweegt in plaats van te vertellen wat de ander moet doen én dat je hem helpt om concrete stappen te zetten richting zijn doel. Als je jezelf eenmaal gaat trainen in coachen, ben je nooit uitgeleerd. Het gaat immers over het gedrag van mensen en elke persoon en elke situatie is weer anders. Toch is het mogelijk om in een korte en concrete opleiding een basis te leggen voor een coachende mindset en een professionele, coachende werkwijze.
Academie voor Coaching Academie voor Coaching.
15 jaar ervaring en bewezen kwaliteit. Wil jij je ontwikkelen tot professioneel coach of wil je leren hoe je coachend leiding geeft? Wij hebben verschillende opleidingen om je verder te ontwikkelen op het gebied van coachen. Heb je het idee dat je vooral last hebt van je eigen gedrag? Wil je aan de slag om beperkende overtuigingen om te buigen en emotionele bagage los te laten? Wil je een coach inzetten om je medewerkers te ontwikkelen? Onze kijk op Coaching? Coachen richt zich op het op gang brengen en het versnellen van de gewenste persoonlijke ontwikkeling. In de basis is coachen het voorhouden van een spiegel om zo met drie vragen aan de slag te gaan.: wie ben ik nu, wie wil ik zijn en wat ga ik daarvoor doen? Als de communicatie steeds stroever gaat binnen je bedrijf en de onderhuidse spanningen oplopen, dan is het de hoogste tijd voor teamcoaching. Wij zijn ervaren teamcoaches en gaan graag met jou en je team aan de slag. Het boek van Ywo Lakke Je" bent je ego niet" is te bestellen bij de meeste boekhandels. Nederlands 1e druk 9789402173222 april 2018 122 pagina's' 1390., Coachen met Bewustzijn.
Kies voor dé erkende opleiding tot coach bij Associatie voor Coaching!
Kies ook voor een erkende opleiding tot coach. Kies ook voor een erkende opleiding tot coach. Kies ook voor een erkende opleiding tot coach. Kies ook voor een erkende opleiding tot coach. Wil je een erkende opleiding tot coach volgen?
Coaching Basics Opleiding Coachingsvaardigheden Alba-academie.
De korte opleiding Coaching Basics bestaat uit 6 lesdagen verdeeld over 11 weken. Je beschikt aantoonbaar over HBO werk denkniveau. Na afloop van de opleiding ontvang je een Certificaat. Op basis van actieve deelname en minimaal 90% aanwezigheid. De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers. Het boek Coaching Essentials voor managers van Ien G.M.
Post-HBO Coach Opleiding NOBCO Erkend Blankestijn Partners.
Intervisie 1: Gestalt methodisch coachen. Coach Opleiding Blok 2: De intake: van contact naar contract. De coachingsprincipes en de valkuilen van de coach. Zicht op veranderingsprocessen: Het Stermodel van de zes ontwikkelingsniveaus. Vragen stellen op de bovenstroom en de onderstroom.
Opleiding life coach Schott Co.
Training voor de Loopsport. Training Mentale Kracht. Selecteer een pagina. Home Opleidingen Opleiding life coach. Wat houdt de opleiding tot life coach precies in? Bij een opleiding tot Life Coach leer je mensen begeleiden, coachen en trainen en inspireer je mensen in het leren omgaan met stress en het stellen en behalen van doelen in hun leven.

Contacteer ons