regenwater
Regenwater.
Ontdek de mogelijkheden van regenwater. GEP Regenwater heeft de ambitie om regenwater op een duurzame manier in te zetten en te hergebruiken. Dit doen wij door het ontwikkelen en leveren van regenwatersystemen ten behoeve van decentraal milieuverantwoord watermanagement om de kwaliteit van water te verbeteren, het regenwater te gebruiken en overstromingen te voorkomen.
regenwater Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Terrassen niet enkel bijstere inktkoker repare voedingsbodem maar ook dragen houdend van de regenwater bij. Les Terrasses non seulement fixent bien le sol, mais aussi contribuent à la rétention de l eau de pluie." Zo kan het regenwater optimaal worden gebruikt voor de inzet van de adiabatische koeling.
Publicaties WTCB.
WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.3, 2 p. Onlangs werd er in de digitale versie van de TV 244 e-TV 244 genoemd een verduidelijking toegevoegd over de manier waarop de verschillende afdichtingstypes tegen de dakopstand bevestigd moeten worden. Zorgvuldig snijwerk: het visitekaartje van elke tegelzetter. WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.8, 2 p. Het uitzicht van tegelwerken vormt wel vaker het onderwerp van discussie op de bouwplaats. Hierbij gaat het niet zelden over de precisie van het snijwerk. Aangezien er hiervoor geen toleranties bestaan, stelt dit artikel een pragmatische aanpak voor om de precisie van het snijwerk te beoordelen. Sarkingdaken: hoe de dakgoot positioneren ten opzichte van het onderdak? WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.2, 2 p. Hoe moet de dakgoot gepositioneerd worden ten opzichte van het onderdak? Dat ontdek je in dit artikel. Hoe oververhitting vermijden bij op de gevel verlijmde natuursteen? WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.7, 2 p. De laatste decennia worden er tal van innovatieve methoden ontwikkeld, zoals de verlijming van een natuurstenen bekleding op de gevelisolatie. Om de duurzaamheid van de steen te garanderen en het risico op het loskomen van de bekleding te vermijden, moet men echter bepaalde voorzorgen nemen.
Voordelen regenwatersysteem Easykit.
Door regenwater te gebruiken om te poetsen, je kleren en je auto te wassen, je tuin te besproeien en je toiletten door te spoelen, kan je heel wat besparen op je drinkwaterfactuur zonder in te boeten op je algemene comfortbeleving.
Regenwater gebruiken water-link.
Waarvoor kan je regenwater niet gebruiken? Regenwater is niet geschikt voor consumptie, persoonlijke hygiëne en de afwas. Hoe dat komt? Regenwater wordt niet gecontroleerd zoals leidingwater en de kwaliteit is daarom niet gegarandeerd. Bovendien kan die kwaliteit sterk schommelen volgens de seizoenen.
Publicaties WTCB.
WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.3, 2 p. Onlangs werd er in de digitale versie van de TV 244 e-TV 244 genoemd een verduidelijking toegevoegd over de manier waarop de verschillende afdichtingstypes tegen de dakopstand bevestigd moeten worden. Sarkingdaken: hoe de dakgoot positioneren ten opzichte van het onderdak? WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.2, 2 p. Hoe moet de dakgoot gepositioneerd worden ten opzichte van het onderdak? Dat ontdek je in dit artikel. Zorgvuldig snijwerk: het visitekaartje van elke tegelzetter. WTCB-Dossiers WTCB-Dossiers 2020/6.8, 2 p. Het uitzicht van tegelwerken vormt wel vaker het onderwerp van discussie op de bouwplaats. Hierbij gaat het niet zelden over de precisie van het snijwerk. Aangezien er hiervoor geen toleranties bestaan, stelt dit artikel een pragmatische aanpak voor om de precisie van het snijwerk te beoordelen. Publicaties zoeken op label. Voorbeeld: oorzaak, kruip, vochtwering. licatie reeks of bouwberoep. Technische Voorlichtingen TV's' WTCB-Contact WTCB-Dossiers Infofiches WTCB-Digest WTCB-Rapport Monografieën Meetstaat van gebouwen WTCB-Tijdschrift WTCB-Video's' Per bouwberoep. Ruwbouw en algemene aannemingen Hellende daken Glaswerken Tegel en mozaïekwerken Steen en marmer Sanitaire installaties en gas Platte daken en dichtingswerken Schrijnwerken Pleister en voegwerken Schilderwerken en soepele bekledingen Verwarming en klimaatregeling.
Reni Ontdek de voordelen van regenwater.
Reni werkte voor de ontwikkeling van deze website en van de regenwaterinstallaties samen met Ecobeton Water Technologies N.V. Ze produceren industriële prefab betonelementen voor diverse toepassingen. Welk regenwater recuperatiepakket past bij u? Ontdek de voordelen van regenwater en bereken uw besparing.
Regenwater opvangen hemelwater gebruiken regenwater in de tuin.
Een gewone regenton die meestal ongeveer 200 tot 1000 liter bevatten is niet voldoende om het regenwater op te slaan dat afkomstig is van het dak van een woning. Voor opslag van regenwater van afdaken van tuinhuisjes en kleine schuttingen is deze manier wel ideaal, want bovendien is er ook geen pompvoorziening nodig om het water eruit te halen.

Contacteer ons