syntra
Home Syntra Docentenkaart.
Wat is het. De docentenkaart is een gezamenlijk initiatief van alle SYNTRA. Hiermee willen we een extra dankjewel zeggen aan al onze docenten. De kaart geeft je recht op tal van voordelen in Vlaanderen, Brussel en we hopen ook snel daarbuiten!
Zorgverleners willen meer betrokken worden bij de nieuw opgerichte Zorgraden Krantenkop.
Eerste zorgverleners met therapiehond studeren af: Hond krijgt meer gedaan dan therapeut 07/07/2017 Het Belang van Limburg. Bij het opleidingscentrum Syntra Hasselt zijn de eerste zorgverleners met therapiehond in ons land afgestudeerd. Het is de eerste keer dat honden worden opgeleid op maat van de hulpverlener.
Geef je passie/carrière/zaak een boost met een opleiding bij SYNTRA SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Op woensdag 28 april is het weer zover: onze digitale infodag. Met SYNTRA kies je vol goesting voor de job van jouw dromen en de meest efficiënte weg om die te bereiken. Start Me Up komt in aanmerking voor de transitiepremie!
Mit Self-Service zum digitalen Arbeitsplatz Unified Communication Collaboration.
Modernes IT-Servicemanagement Darum sind Self-Services so wichtig. Self-Services und die Anbindung an eine Wissensbank machen modernes IT-Servicemanagement ITSM aus. Es geht vor allem um den Einzelnen Arbeiten 4.0: Wie der digitale Wandel die Arbeitswelt verändert. Im Interview berichtet Stefanie Kreusel, Bundesvorsitzende von Syntra, dem Management-Netzwerk der.
Coaching en Counselling Opleiding.
Download gratis e-Book. Wij hebben de kwaliteit van onze opleiding hoog in het vaandel staan. Om die reden hebben we verschillende certificeringen en keurmerken. Zo zijn we erkend door de Association for Coaching en zijn we aangesloten bij de International Association For Counselling.
homepage SYNTRA.
Dat was mijn doel, ik ben gegroeid in mijn job! Ann Vanden Berg. Syntra Antwerpen Vlaams-Brabant. Ik kon mijn autodidactische knutselkennis aanvullen met vakkennis van ervaren docenten die weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat. Syntra Antwerpen Vlaams-Brabant.
Opleidingen voor ondernemende professionals Syntra Bizz.
Digitaal tekenen met AutoCAD, SketchUp en Revit, grafisch ontwerp met Adobe InDesign of beeldbewerking met Adobe Photoshop de experts van de maatopleidingen van Syntra Bizz nemen je mee in de laatste ontwikkelingen in deze tools en overspoelen je met praktische tips.
SYNTRA Business Groeiversneller voor slimme ondernemingen.
Om niet alleen mee te zijn, maar vooral ook zijn voortrekkersrol te behouden, schakelt Maintenance Heroes SYNTRA Business in. Heftrucks en hoogwerkers: safety first. Nee, Matteo Smos Simoni heeft hier niets mee te maken, want bij SYNTRA Business nemen we veilig werken écht serieus.

Contacteer ons