praktijkopleiding
Praktijkopleiding.
De deadline om de praktijkopleiding nog onder de oude eindtermen af te kunnen ronden, komt steeds dichterbij. Als je nog niet aan het derde jaar van de praktijkopleiding bent toegekomen, is het belangrijk dat je nagaat of het verstandig is om de overstap te maken naar de nieuwe praktijkopleiding onder de nieuwe eindtermen.
vacatures
De opleider voor de financieel professional Markus Verbeek Praehep.
NIEUWSBRIEF VAN MVP? OPLEIDINGEN PER VAKGEBIED. SPD Bedrijfsadministratie incl. Salarisadministratie, Payroll en HR. Bedrijfsadministratie en Financial Control. Financieel management en Business Control. Bedrijfseconomie en Management. Datascience, Innovatie en IT. OPLEIDINGEN PER NIVEAU. Post HBO AA en Praktijkopleiding. HBO Associate Degrees.
Praktijkopleiding rijbewijs G AgroCampus.
Home Praktijkopleiding rijbewijs G. Praktijkopleiding rijbewijs G. Praktijkopleiding rijbewijs G. Ben je minstens 16 jaar én geslaagd in het theoretische examen? Dan kan je beginnen aan de prakijkopleiding. Deze opleiding delen we op in 4 blokken van 2 uur. De eerste les leer je het lesvoertuig kennen en oefen je de manoeuvres.
Praktijkopleiding RA.
Hieronder zie je in vogelvlucht welke route je aflegt om de accountantstitel RA te behalen. Vanaf 1-12-2016 kan je je niet meer aanmelden voor de praktijkopleiding RA. De vervangende praktijkopleiding heet Assurance. Meer informatie over het volgen van de Praktijkopleiding Assurance.
Praktijkopleiding AA Stagebureau Carrière SRA.
Wat kunnen wij voor jou betekenen? De kracht van een SRA-kantoor. Inschrijven Praktijkopleiding MKB. Deficiëntieregeling theoretische eindtermen. Inschrijven Praktijkopleiding Assurance. Deficiëntieregeling theoretische eindtermen. Overstappen naar de Praktijkopleiding MKB. Overstapregeling naar de Praktijkopleiding Assurance. Informatie over het referaat. Planning referaat RA/Assurance.
Praktijkopleiding MKB Stagebureau Carrière SRA.
Deficiëntieregeling theoretische eindtermen Praktijkopleiding MKB. Als je op of na 1 november 2017 bent begonnen met of overgestapt naar de praktijkopleiding MKB is het mogelijk dat je een deficiëntie hebt voor de theorie van het vakgebied Gedrag, Ethiek en Besluitvorming GEB.
Praktijkopleiding AA.
Hieronder zie je in vogelvlucht welke route je aflegt om de accountantstitel AA te behalen. Vanaf 1-12-2016 kan je je niet meer aanmelden voor de praktijkopleiding AA. De vervangende praktijkopleiding heet MKB. Meer informatie over het volgen van de Praktijkopleiding MKB.
Praktijkopleiding Assurance.
Het opleidingsprogramma van de praktijkopleiding assurance is erop gericht om jouw kennis, houding en vaardigheden zodanig te ontwikkelen dat je daardoor in staat bent aan het einde van de praktijkopleiding op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar relatief complexe assurance-opdrachten uit te voeren.

Contacteer ons