bachelor
Bachelor Bedrijfsmanagement Howest.
Kiezen" voor een bachelor Bedrijfsmanagement aan Howest is kiezen voor een praktijkgerichte opleiding met 2 stages, een sterke focus op actualiteit en digitalisering én samenwerking met het werkveld." Bedrijfsmanagement is de benaming van de 5 opleidingen die onder deze koepel vallen, meerbepaald: Supply Chain Management, Accountancy-Fiscaliteit, Marketing, Toegepaste Bedrijfseconomie en Financie en Verzekeringswezen.
Studeren na het behalen van een bachelor of masterdiploma Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen.
bachelor in het onderwijs: kleuteronderwijs, lager onderwijs, secundair onderwijs. bachelor in het sociaal werk. bachelor in de ergotherapie. bachelor in de orthopedagogie. bachelor in de toegepaste psychologie. bachelor in de logopedie. bachelor in de audiologie. bachelor in de verpleegkunde: sociale verpleegkunde.
Check onze bacheloropleidingen Hogeschool Gent.
Landschaps en tuinarchitectuur. Als omgaan met planten en tuinen je in de vingers zit, als je wil nadenken over de kwaliteit van het stadsbeeld, als je wil zorgen voor de natuur, voor het milieu en voor waardevolle landschappen dan is de bachelor in de landschaps en tuinarchitectuur iets voor jou.
Bachelor Wikipedia.
Professionele bachelor bewerken brontekst bewerken. De professionele bachelor is een volledig afgeronde beroepsgerichte opleiding met als bedoeling uit te stromen naar de arbeidsmarkt. Wel kan men nog één jaar 60 studiepunten een bachelor na bachelor volgen voor een bijkomende vorming of specialisatie.
Bachelor chemie: studieprogramma.
wat na de bacheloropleiding? studie en studentenbegeleiding. BACHELOR CHEMIE: STUDIEPROGRAMMA. Afhankelijk van de gekozen optie biochemie of materiaalchemie neem je verder voor minstens 10 studiepunten keuzevakken chemie en algemene verbredingsvakken op totdat je aan een studiejaar van minimaal 60 studiepunten komt.
Opleidingen Arteveldehogeschool Gent.
Graduaat 10 Apply Graduaat filter. Bachelor na bachelor 4 Apply Bachelor na bachelor filter. Postgraduaat 30 Apply Postgraduaat filter. Bijscholingen en studiedagen 91 Apply Bijscholingen en studiedagen filter. Business en Management 14 Apply Business en Management filter. Communicatie, Media en Design 9 Apply Communicatie, Media en Design filter.
Opleidingen Bachelor en graduaatsopleidingen Thomas More.
Arbeids en Organisatiepsychologie in verkort traject voor graduaat HR-Support. Verkorte trajecten van de professionele bachelor Toegepaste Psychologie. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Toegepaste Informatica. Afstudeerrichting van de opleiding professionele bachelor Elektromechanica. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Geel Mechelen Turnhout.
Professionele Bachelor in het Onderwijs Onderwijstalent.
De professionele bachelor kleuter, lager of secundair onderwijs geïntegreerde lerarenopleiding. In deze opleiding leer je hoe je met leerlingen moet omgaan, hoe je een goed teamlid kan zijn in een school en hoe je leerlingen op een leuke manier interessante zaken kan bijleren.

Contacteer ons