leiderschap cursus
Online training starten met leidinggeven New Heroes New Heroes.
De keuze om leidinggevende te gaan worden, is bij mij in de laatste jaren omgeslagen van: dat" is niets voor mij" naar dat" lijkt me een uitdaging die ik aan wil gaan." Deze" leerreis helpt me enorm om inzicht te krijgen in de facetten van leidinggeven waar ik normaal niet over nagedacht zou hebben, en helpt me ook het leidinggeven beter te onderzoeken."
Opleidingen leiderschap Avans.
In de masterclass Bedrijfskundig management verdiep je je onder meer in actuele ontwikkelingen op het gebied van management en leiderschap, en vooral in je eigen gedrag. Je gaat aan de slag met jouw leiderschapsstijl, waarbij we je coachen naar resultaatgericht en inspirerend leiderschap.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Persoonlijk Leiderschap Intermediair.nl.
Bladeren / Persoonlijke Effectiviteit / Persoonlijk Leiderschap. Persoonlijk Leiderschap opleidingen. 152 opleidingen gevonden. Zoeken naar en vergelijken van opleidingen, cursussen en trainingen voor Persoonlijk Leiderschap bij diverse opleidingsaanbieders en boek direct online. Training Persoonlijk leiderschap: vergroot je persoonlijke kracht intensief.
Training Authentiek leiderschap IMK Opleidingen.
Training Authentiek leiderschap. Ik" ben erg blij dat ik aan deze training deel genomen heb. Het samen komen met proffesionals uit verschillende branches, verschillende functies en verschillende delen van het land was erg verfrissend een leerzaam. Tijdens de cursus was er veel tijd om te sparren met elkaar en zo samen te leren.
Cursus Leiderschap Cursus als thuisstudie NHA.
Na de cursus Leiderschap weet je hoe je klantgerichter werkt en hoe een bepaalde stijl van leiding geven leidt tot hogere klanttevredenheid. Je kent het verschil tussen situationeel leiderschap, empowerment en zelfleiderschap en zet deze begrippen om naar de praktijk.
Leidinggeven en HR Cevora Samen leren en groeien.
leidinggeven en hr. Boost je leiderschap, rekruteer ideale kandidaten en hou talent binnen je bedrijf. Elsie van Geit. Product Manager bij Cevora. Werken vanop afstand: dé hr-uitdaging van het jaar. Dit jaar brak telewerken definitief door. Hoe werk je op een nieuwe manier, zonder verlies aan kwaliteit, efficiëntie of welzijn? Rekrutering, onboarding, management, opleidingen Het vindt nu allemaal op afstand plaats. Ook ons opleidingsaanbod is op deze nieuwe realiteit afgestemd. Maak je keuze! Ontdek onze opleidingen binnen dit thema. Onze opleidingen zijn kosteloos. Ontdek waarom en voor wie. Leidinggeven en HR. Rekruteren en selecteren. Talent en competentiemanagement. Trainen en coachen.
Cursus Inclusief Leiderschap inclusief werken.
Cursus Inclusief Leiderschap. Leiderschap gaat over commitment: doelen en mensen op een lijn krijgen. Inclusief leiderschap is zorgen dat elke medewerker meedoet. En meedoen is meer verantwoordelijkheid nemen, meer initiatieven, bijdragen aan een leuk team, werken aan je eigen ontwikkeling en actief reageren op de buitenwereld.
Management Leidinggeven Schouten Nelissen University of Applied Sciences.
Hoe persoonlijk leiderschap je organisatie wendbaar maakt. Performance management en accountability. Inzicht als basis voor leren en presteren. Draagvlak creëren ook virtueel. Verschillende belangen maar het vizier op het gezamenlijke doel. Beoordeling 81, van de 10. Leadership effectiveness also online. Achieve your ambitions together with your team. Achieve success with situational leadership. Problem solving and decision making also online. Learn how to make better decisions. Beoordeling 90, van de 10. Teamcoaching en ontwikkeling. Coachend leidinggeven ook virtueel. Haal als leidinggevende het beste uit je team en medewerkers. Beoordeling 84, van de 10. Leiderschap en teamcoaching ook virtueel. Vergroot eigenaarschap en bereik meer met je team. Beoordeling 80, van de 10. Resultaten bereiken met jouw team ook virtueel. Vergroot de effectiviteit van je team. Leertraject Coachen van collega's' ook virtueel. Een stevige praktijkgerichte basisopleiding. Beoordeling 87, van de 10. Co-Active Coaching Fundamentals CTI.

Contacteer ons