kindercoach
kindercoach kindercoaching Vind-een-Coach.be.
Zingeving en zingevingsvragen. Coaching via video call of telefoon. Coaching aan huis. EFT emotional freedom techniques. Equicoaching Coaching met paarden. Live the Connection. NLP Neuro Linguistic Programming. SAM Script As Methode. Social media consultancy. Tension and Trauma Release Exercises TRE.
cursus
Kindercoaching Vind-een-Coach.be.
Help je kind positief te denken. Niemand vindt mij leuk of Ik kan dat niet zijn vaak gebruikte uitspraken van kinderen. Als ouder kan je hierop inspelen door vragen te stellen als Weet je wel echt zeker dat het waar is? of Hoe voel je je zonder deze gedachte. Zo leer je je kind kritisch nadenken over negatieve gedachten. Soms heb je echter behoefte aan een onafhankelijk persoon om je kind extra te helpen. Een kindercoach kan ook jou als ouder een duwtje in de rug geven en voorzien van tips om met bepaalde problemen van je kind om te gaan. Samen zorg je ervoor dat je kind gelukkig is! Hoeveel kindercoaching kost hangt af van de persoonlijke behoeften en wensen, het aantal gekozen sessies en de duur van een traject. Na een kennismakingsgesprek zal een kindercoach een speciaal op maat van het kind uitgestippeld traject voorstellen. Dit kan een kort, standaard of net intensief coachingstraject zijn. Voor meer informatie over de tarieven kan je ook steeds op de persoonlijke pagina van de kindercoach terecht.
Erkende opleiding Kindercoach klassikaal bij Sonnevelt HBO.
De opleiding Kindercoach wordt gevolgd door mensen die een professionele stap willen maken naar een zelfstandige coachpraktijk of meer coachvaardigheden binnen hun bestaande baan willen ontwikkelen, zoals zorgverleners, mediators, medewerkers van kinderdagverblijven of leerkrachten in het basisonderwijs. De opleiding is ook geschikt voor ouders die de kennis direct willen toepassen in de opvoeding bij hun eigen kinderen. Structuur opleiding Kindercoach. De opleiding Kindercoach is opgebouwd uit 10 lesdagen. De opleiding is vanaf start voorjaar 2020 vernieuwd en de volgende onderwerpen komen aan bod.: Introductie opleiding, opbouw coachtraject, basishouding kindercoach. Ontwikkelingspsychologie, werking van het brein bij kinderen, coachvaardigheden. Contextuele hulpverlening, trends in de samenleving, rol en taak van de kindercoach. Prikkelverwerking, Stoornissen en trauma, doorverwijzing. Toepassing van methodieken. Kinderen spiegelen, overdracht en tegenoverdracht, opvoedstijlen. Supervisie op het coachtraject. Voeren van een eigen praktijk, afronding en evaluatie. Examen theorie en praktijk. Tijdens de opleiding werk je aan je portfolio reflectieverslagen en thuisopdrachten en doe je ervaring op door middel van intervisie 3 bijeenkomsten en begeleid je een proefcliënt 6 contactmomenten. circa 5 maanden. 10 dagen, gemiddeld 1 dag per 2 weken. gemiddeld 8 tot 10 uur per week.
Yoeka kindercoaching.
Het leren van nieuwe dingen gaat nooit in één keer. Daarom werken we in kindercoaching steeds in kleine stapjes naar ons doel. Voorwaarde om met kindercoaching te starten, is dat het kind zelf zin heeft om een traject aan te gaan.
Kindercoaching Omnino.
Een coaching is een laagdrempelige en heel praktische vorm van begeleiding voor kinderen die het moeilijk hebben met bepaalde situaties of door omstandigheden niet lekker in hun vel zitten en daardoor het evenwicht zoek zijn. Een coaching richt zich erop om kinderen op een positieve manier zich bewust te worden van bepaalde processen en zicht te krijgen op hun eigen talenten en valkuilen.
kindercoach kindercoaching Vind-een-Psycholoog.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van psychologen. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. Vind-een-Psycholoog.be 2010-2021 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.
Kindercoaching Semmie Sprekend Spel Training.
De coaching is kortdurend en oplossingsgericht. Een kindercoach richt zich op het vergroten van de zelfkennis en het zelfvertrouwen van het kind en geeft daar waar nodig praktische handvatten. Een kindercoaching wordt niet geleid door specifieke methodieken. De meeste kindercoaches werken in een zelfstandige praktijk maar er zijn ook pedagogische professionals die naast een algemene agogische opleiding een kindercoachopleiding hebben gebruikt om specifieke kennis op te doen over de toepassing van coachingstechnieken bij kinderen.
kindercoach kindercoaching VindeenTherapeut.be.
we halen uw resultaten op. Vragen van therapeuten. Vragen van organisatoren. Contacteer de webbeheerder. Op straal rond een gemeente. In de provincie West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Henegouwen, Waals-Brabant, Luik, Namen of Luxemburg. VindeenTherapeut.be 2010-2021 Privacy and Cookies Disclaimer Gebruikersvoorwaarden.

Contacteer ons