cursus loopbaanbegeleiding
Opleiding Open Universiteit Open Universiteit.
Deze cursus is geaccrediteerd voor de registers Psycholoog Arbeid en Gezondheid NIP en Arbeid en Organisatiepsycholoog NIP. De cursus Loopbaanbegeleiding geeft verdiepend inzicht in het werkveld van een loopbaanbegeleider, en stelt theorieën en interventiemethoden voor loopbaanbegeleiding op individueel niveau centraal.
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Loopbaanadvies Intermediair.nl.
89, 32 reviews. U krijgt inzichten en instrumenten om op een professionele en persoonlijke manier mensen te coachen in hun huidige werksituatie of te begeleiden naar ander werk. ITIP Beziel je leiderschap Leiderschap van binnenuit Loopbaanbegeleiding 9 maanden voorheen De Juiste Maat.
Opleiding tot loopbaancoach.
Annemie Peeters, loopbaancoach, Solluna. Absoluut goede opleiding, je krijgt een degelijke structuur waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Daarenboven was de diversiteit binnen de groep heel leerrijk en was er een goede dynamiek in de groep dankzij de expertise van de trainer. Deze training is een absolute aanrader! Ilse Verheyden, freelance HR consultant, VI Personeel HR Advies. Deze opleiding brengt op een overzichtelijke manier alle stappen en aspecten van loopbaanbegeleiding aan. Het is vooral de uitgesproken expertise en ervaring van de trainer, zowel als lesgeefster als in de lesmaterie, die deze cursus uitermate boeiend en zelfs uniek maakt!
De leerrekening De IVOC-leerrekening.
Ik vraag een leerrekening aan. Inschrijvingsgeld voor opleiding of loopbaanbegeleiding. Kosten van uw cursus en het lesmateriaal dat noodzakelijk is voor de opleiding. Let op: Lesmateriaal dat ook voor andere doeleinden dan de opleiding kan worden gebruikt, wordt niet terugbetaald schrijfgerief, computer, naaigerief, stoffen.,
The Human Link.
Dit aanbod is uitgewerkt zowel naar bedrijven als particulieren en hulpverleners. Naast het fysiek welzijn, is het mentaal welzijn immers iets wat in deze context nog meer aandacht verdient. Al deze informatie over ons aanbod vinden jullie op.: Bij The Human Link beogen we door middel van loopbaanbegeleiding een optimale fit tussen organisatiecontext en de persoon te bereiken.
Kom je in aanmerking voor subsidies? Altaïr Vaarschool.
de opleiding moet arbeidsgericht zijn. De opleidingen die gevolgd worden moeten passen in het kader van loopbaanbegeleiding en vastgelegd zijn in een persoonlijk ontwikkelingsplan. Indien je opleiding niet voortvloeit uit een loopbaanbegeleiding, dient de opleiding erkend te zijn binnen het betaald educatief verlof, zoniet kan deze niet betaald worden met opleidingscheques.
Loopbaanbegeleiding VDAB.
Is loopbaanbegeleiding iets voor mij? Wil je meer plezier in je job? Loop je vast bij het telewerken? Wil je weten welk werk écht bij je past? Kom ik in aanmerking voor loopbaancheques? Als je een job hebt, kan je elke 6 jaar 7 uur loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. Voor je eerste cheque betaal je 40 euro voor 4 uur. Voor je tweede cheque 40 euro voor 3 uur. Zoek een loopbaancentrum. Ontdek welk loopbaancentrum bij je past en wat je ervan mag verwachten.
Opleidingscheques CVO GROEIPUNT.
Meer informatie over opleidingscheques vind je op de website opleidingscheques voor werknemers. Er is een beperking op de aanvraag van opleidingscheques indien je hooggeschoold bent bachelor, afgestudeerden hoger onderwijs, hooggeschoolden kunnen enkel opleidingscheques aanvragenvoor een opleiding in het kader van loopbaanbegeleiding.

Contacteer ons