vdab
Tussenkomst bij opleiding in een competentiecentrum van VDAB Agentschap Innoveren en Ondernemen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning. vlaio-loading-full.
de werknemer kan om medische redenen zijn huidige functie niet meer uitoefenen medische ongeschiktheid: 100%. Ingevolge de afstemming op de Europese regelgeving waarin per opleidingsproject een bepaald steunbedrag niet mag overschreden worden, kan de VDAB de onderneming vragen de kost van het totale opleidingsproject waaronder de loonkost van de betrokken werknemer, de verplaatsingskosten, mee te delen.
Ik ben werkzoekende in trajectbegeleiding bij de VDAB. Heb ik recht op korting bij aankoop van een abonnement? De Lijn.
Heb ik recht op korting bij aankoop van een abonnement? Ik ben werkzoekende in trajectbegeleiding bij de VDAB. Heb ik recht op korting bij aankoop van een abonnement? Als je werkzoekende bent in trajectbegeleiding bij VDAB, vraag dan advies aan je VDAB-begeleider over de mogelijkheden.
VDAB lanceert nieuwe stagebedrijvenbank.
Wanneer VDAB een werkzoekende heeft die matcht met de stageplaats, neemt VDAB contact op met het bedrijf en worden de mogelijkheden verder besproken. Neem zeker een kijkje op de website van VDAB: www.vdab.be/werkgevers/stageplaats-melden. Attract retain people. Extra expertise nodig? Ontdek onze dienstverlening in de Expert Service Portfolio.
Mijn Loopbaan Werken met de VDAB tools ABVV regio Antwerpen.
In onze infosessie leer je de online tool van VDAB kennen. Je krijgt informatie over de online tools van VDAB dossier en de controle van je zoekgedrag door VDAB. Deze info's' hebben twee keer per maand plaats, in de namiddag van 13u30 tot 16u30.
RTC Oost-Vlaanderen Contact VDAB.
VDAB Oost-Vlaanderen VAC Koningin Maria Hendrikaplein 70 bus 63 9000 Gent. Ann De Troch. Organisatie en Ondersteuning. GSM: 0497 51 90 33. VDAB CC Wondelgem Industrieweg 50 9032 Wondelgem. Teamleider Industrie metaal elektronica procestechnieken garage/carrosserie. TEL: 09 2541170. GSM: 0499 541713.
Een arbeidsbeperking laten erkennen bij de VDAB Vlaanderen.be.
U bevindt zich op: Een arbeidsbeperking laten erkennen bij de VDAB. Een arbeidsbeperking laten erkennen bij de VDAB. Bent u werkzoekende, werknemer, zelfstandige of jobstudent? Laat uw beperking door de VDAB erkennen als arbeidsbeperking en vraag het recht op ondersteunende maatregelen aan.
VDAB de federale Ombudsman.
De RVA heeft echter de reglementering80 correct toegepast en laat de Federale ombudsman op het einde van het onderzoek weten niet akkoord te gaan met het, volgens hem, oneigenlijke gebruik van de procedure van de werkweigering om medische redenen door de VDAB.
VDAB Stad Mechelen.
Persoonlijke begeleiding partners. Volg ons op. Voor werkzoekenden die ondernemer willen worden. Wat kan je verwachten? Je kan terecht bij een trajectbegeleider die je info bezorgt over de eerste stappen in het ondernemerschap. Waar en wanneer? Huis van de Mechelaar.

Contacteer ons