opleidingen
Opleidingen VDAB.
Mijn VDAB Log in op Mijn VDAB. Vind een werknemer. Alles om je bij te scholen. Onze opleidingendatabank is er voor iedereen! Of je nu werk zoekt of werk hebt. Ga meteen aan de slag en zoek een opleiding. Aan de slag toon. Zoek een opleiding. Leren op de werkvloer. Laat je ervaring erkennen. Meer info over onze opleidingendatabank. Leer snel bij. Wil je graag op een snelle manier meer te weten komen over een interessant topic? Volg een van onze webinars. Schaaf je competenties bij. Zoek wat je nodig hebt in ons aanbod van online opleidingen, webinars en workshops. Ontdek ons aanbod. Leerde je je vak al doende? Laat je ervaring erkennen. Zo toon je zwart op wit aan dat je je beroep onder de knie hebt. Laat je ervaring erkennen. Online infosessie technisch-administratief medewerker. INTEC Brussel: Digitale Infosessie 2021. Online infosessie opleiding assistent-filiaalhouder. Online infosessie oriëntatie zorgberoepen Genk.
Opleidingen in de kijker igo-ifj.be Instituut voor gerechtelijke opleiding.
Om de opleiding snel terug te vinden, raden wij u aan om het referentiecode van de opleiding te gebruiken. Meer gedetailleerde informatie over de specifieke doelgroep en de deelnemingsvoorwaarden vindt u terug in het gedetailleerde programma van de opleiding. Opleidingen in de kijker.
Opleidingen, e-learnings consultancy in gezondheidsbevordering Gezond Leven Gezond Leven.
We geloven dat we met zn allen een steentje kunnen bijdragen aan een gezonder Vlaanderen: als sector preventieve gezondheidszorg, maar ook als zorgverlener huisarts, specialist, verpleegkundige, maatschappelijk werker, apotheker, diëtist, beweegcoach of zorginstelling, als gemeente, bedrijf, school, vereniging. We plannen heel wat vormingen. Trekt er eentje je aandacht? Schrijf je dan meteen in, de plaatsen zijn vaak beperkt. Bepaal je liever zelf waar en wanneer je bijleert? Dan zijn onze e-learnings ongetwijfeld jouw ding. Ook hebben we verschillende kant-en-klare lezingen en workshops die je gewoon kan aanvragen. En last but not least: we geven eveneens vormingen en adviezen op maat van jouw werking of organisatie. Hieronder ontdek je wat je allemaal bij Gezond Leven kan bijleren. Vast aanbod online vormingen. Ontdek onze opleidingen en reserveer meteen je plaats!
Opleidingen Bachelor en graduaatsopleidingen Thomas More.
Keuzetraject van de afstudeerrichting ICT van de professionele bachelor Elektronica-ICT. Arbeids en Organisatiepsychologie. Afstudeerrichting van de opleiding professionele bachelor Toegepaste Psychologie. Arbeids en Organisatiepsychologie in verkort traject voor bachelors. Verkorte trajecten van de professionele bachelor Toegepaste Psychologie. Arbeids en Organisatiepsychologie in verkort traject voor graduaat HR-Support. Verkorte trajecten van de professionele bachelor Toegepaste Psychologie. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Toegepaste Informatica. Afstudeerrichting van de opleiding professionele bachelor Elektromechanica. Keuzetraject van de opleiding professionele bachelor Bedrijfsmanagement. Geel Mechelen Turnhout.
Opleidingen Karel de Grote Hogeschool Antwerpen.
Speel ons manifesto af en kijk in de ziel van KdG. bachelors en graduaten. campussen in Antwerpen. afgestudeerden in 2020. Zo hoor je het eens van een ander. De derdejaars kijken of het je lukt om de oefeningen te maken.
Opleidingen. PXL.
PXL-Business PXL-Digital PXL-Education PXL-Green Tech. PXL-Healthcare PXL-MAD School of Arts PXL-Media Tourism PXL-Music. Professionele bachelor Acad. bachelor en master Graduaatopleidingen HBO 5 Werken en studeren. Bachelor na Bachelor Postgraduaat Specifieke lerarenopleiding Seminaries en workshops. Studiedagen en symposia Kortlopende opleidingen. copy Hogeschool PXL.
Opleidingsaanbod bij Eduplus.
U krijgt dan telkens een overzicht te zien van de vaktechnische opleidingen met vaste data aangeduid met een, alsook de opleidingen op vraag. U kan ook kiezen voor een algemene opleiding geschikt voor iedere werknemer uit de Groene Sectoren Tuinbouw, Landbouw, Tuinaanleg en Loonwerk. Hopelijk vindt u in het aanbod een passende opleiding.
Overzicht opleidingen VAD.
20 oktober 2020. Deze opleiding is volzet. In een reeks vormingen over dubbele diagnose, zetten we de samenhang van verschillende psychiatrische aandoeningen met verslaving op een rijtje: trauma en verslaving, ADHD en verslaving, persoonlijkheidsstoornissen en verslaving. Ik ben geïnteresseerd in deze opleiding.

Contacteer ons