leidinggeven
leidinggeven Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: leidinggeven DE leidinggeven ES leidinggeven FR. Vertalingen leidinggeven NLEN. to take the lead; to preside; to take lead; to be in command of; to leading.
leidinggeven
cpHomeBreadcrumb / Management Bedrijfsvoering / Praktisch leidinggeven. Centrum Voor Afstandsonderwijs. cpSubscribeButton cpBrochureButton cpChapterButton cpCompareButton. Ben jij een leiderstype? Zou je graag je eigen team aansturen en motiveren? Dan is deze Thuiscursus Leidinggevende wat je zoekt! Als je werknemers of een team op een gerichte en efficiënte manier wil aansturen, is het belangrijk dat je naast de nodige vakkennis ook over sterke leidinggevende capaciteiten beschikt. Met deze cursus groei jij uit tot een echte leider en motiveer en coach je anderen op een professionele manier.
De kern van leidinggeven. Waar gaat het nu echt om? VAViA.
Inzicht in de verschillende stijlen van leidinggeven helpen om te bepalen welke stijl jij bij voorkeur hanteert en geeft inzicht wanneer welke stijl het best geschikt is. Klik hier om zicht te krijgen op de tombola van de vele leiderschapsstijlen.
7 tips voor leidinggeven 7 fouten die ik maakte als leidinggevende.
Zoeken naar leiderschapstips.: Zoeken op trefwoord.: 7 tips voor leidinggeven. communicatie, leiderschap, leidinggeven, leidinggevende, management, tips. 7 tips voor leidinggeven 7 fouten die ik maakte als leidinggevende. Af en toe eventjes achterom kijken is goed, om daarna in de actie te stappen.
Starten met leidinggeven SD Worx.
Payroll en personeelsadministratie. Slim omgaan met je talent. Opleidingen op maat. In de kijker. Kies voor SD Worx Vacatures via Staffing Solutions. COVID-19 mysdworx myworkandme Werken bij SD Worx Pers Over SD Worx. Starten met leidinggeven. Starten met leidinggeven. Via livestreaming tot en met juni 2021. Een nieuwe rol binnen je organisatie. Je gaat leidinggeven! Eerst was je een goede medewerker, professional, of expert en nu moet je de balans weten te vinden tussen diverse complexe vraagstukken. Aan de ene kant vraagt het management om resultaten en aan de andere kant eist je team duidelijke doelstellingen en een scherpe visie. Tijdens deze livestreaming nemen we je mee in een traject om je optimaal voor te bereiden op deze volgende stap in je carrière en tillen we je persoonlijke leiderschap naar een hoger niveau.
Leidinggeven voor ploegbazen.
Leidinggeven voor ploegbazen. Als leidinggevende een ploeg aansturen is een hele uitdaging. Elke medewerker is verschillend, met elk zijn sterktes en werkpunten, behoeften en persoonlijkheid. In deze opleiding staan we samen stil bij de rol van ploegbaas als leidinggevende en bekijken we hoe je van je medewerkers een gemotiveerd team kan maken dat kwaliteitsvol werk aflevert.
Leidinggeven zonder omwegen Uitgeverij Lannoo.
Over die andere aanpak, het leidinggeven zonder omwegen, handelt dit boek. Eerder dan een clichématige opsomming van eigenschappen die een goed leiderschap bepalen, biedt Leidinggeven zonder omwegen je een leidraad om je team beter te benaderen, je werkwijze aan te scherpen en de motivatie van je werknemers te maximaliseren.
Leiding geven SYNTRA Limburg.
Opleidingen Favorite Afdrukken Bekijk video. Verbeter jouw leidinggevende capaciteiten in 9 sessies! Voor leidinggevenden of managers die hun methodiek willen aanpassen aan de huidige typologieën van medewerkers en dit ook effectief in de praktijk willen oefenen. Blijf op de hoogte van nieuwe startdata.

Contacteer ons