coördinator
Coördinator voor terrorismebestrijding Consilium.
In maart 2018 ontmoette de coördinator voor terrorismebestrijding in Washington DC verscheidene VS-ambtenaren. Hij besprak er de terreurdreiging en de samenwerking op het gebied van terrorismebestrijding met de Minister van Binnenlandse Veiligheid, Kirstjen M. In januari 2018 ontmoette de coördinator voor terrorismebestrijding de Libanese premier Saad Hariri.
Coördinator 6 definities Encyclo.
1 Hoofdbegeleider 2 Iemand die alles regelt 3 Intern begeleider 4 Soort manager. Gevonden op http//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/COÖRDINATOR/1.: iemand die coördineert, de zaken op elkaar afstemt. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10635.: iemand die ervoor zorgt dat alles goed verloopt vb: de coördinator van deze afdeling verdeelt de taken.
coördinator Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: coördinator DE coördinator EN coördinator ES. Definities op Encyclo.nl: coördinator 6x. Vertalingen coördinator NLFR. de coördinator m.
coördinator Nederlands woordenboek Woorden.org.
Schrijf je dit woord met een trema, of niet, coördinator of coordinator? Zie coördinator / coordinator. Schrijf je een trema of een koppelteken bij een klinkerbotsing, als het woord ongeleed is? Zie coördinatie / co-ordinatie. Kun je een vrouwelijke coördinator ook coördinator noemen?
coördinator WikiWoordenboek.
Het woord coördinator staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd coördinator" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. coördinator op website: Etymologiebank.nl. Weblink bron Gearchiveerde versie Word Prevalence Values op ugent.be.
Nieuwe Coördinator vacatures Jobs Sociaal, Jobat.be. cultureel sport Coördinator Jobat.be.
Regionale Event Coördinator regio Ukkel. Als regionale coördinator bij Colruyt Group Academy ben je het gezicht van het academiehuis en leid je de workshops in goede banen. Je ontvangt mensen., Ontvang nieuwe Coördinator jobs meteen in je mailbox. Stuur mij jobs.
ICT-coördinator onderwijs Wikipedia.
Het ministerie stelt vanaf 2004-2005 ook middelen ter beschikking van lagere scholen voor ICT-coördinatie. Dit hangt samen met het invoeren van een vakoverschrijdende eindterm ICT in het lager onderwijs vanaf 1 september 2007. Zoek coördinator op in het WikiWoordenboek. Vind een artikel.

Contacteer ons